Asiakaslähtöisyys

Asiakkaan toiveet ja tarpeet ohjaavat tekemistämme. Haemme yhdessä asiakkaalle toimivan ja kustannustehokkaan ratkaisun.

Palveluote

Neuvomme, autamme ja opastamme asiakasta. Teemme rakentamisen mahdollisimman helpoksi ja sujuvaksi. Avuliaisuus ja ystävällisyys ovat tekomolaisten tavaramerkki.

Kustannustehokkuus

Huolellinen suunnittelu ja realistinen kustannusarvio, materiaalien valinta sekä oikea työjärjestys pitävät kustannukset kurissa. Autamme asiakasta valitsemaan kustannustehokkaimman toteutustavan.

Avoimuus ja vuorovaikutus

Yhteydenpito, säännöllinen ja selkeä laskutus sekä poikkeamista ja muutoksista tiedottaminen takaavat, että kaikki tietävät missä mennään, mitä tehdään ja miksi.

Nopea toiminta

Resurssoimme työmaalle parhaat osaajat ja reagoimme nopeasti muutoksiin ja poikkeamiin. Muutamme tarvittaessa työjärjestystä ja pidämme sovituista aikatauluista kiinni.

Viimeistely

Työ on valmis, vasta kun yksityiskohdat on viimeistelty loppuun asti ja työmaan jäljet raivattu ja siivottu.

Luotettava kumppani

Yrityksemme toimii vastuullisesti ja on hoitanut velvoitteensa moitteettomasti. Voit tarkistaa tietomme tilaajavastuu.fi-palvelusta. Tekomo on vakuuttanut kaikki työntekijänsä sekä työkohteet vastuuvakuutuksella OP-Pohjolasta. Tekomo raportoi tiedot verottajalle veronumero.fi-palvelun avulla. Veronumero.fi-palvelussa aliurakoitsijamme raportoivat ja pitävät työntekijätietonsa ajan tasalla.

Vastuullisuus

Kannamme vastuun työn turvallisuudesta, ympäristöstä ja ihmisistä.

Kerromme miellellämme lisää toimintatavoistamme

Ota yhteyttä!