Sähkö- ja televerkkojen maanrakennus

Teemme sähköverkkojen ja televerkkojen maanrakennustöitä uudella otteella. Valitsemme työskentelytavan ja rytmin asiakkaan tarpeiden mukaan projektikohtaisesti. Toiminta-alueemme on koko Suomi.

Kaivukalustomme

Kalustomme koostuu erikokoisista, 9-26tn, tela- ja pyöräalustaisista kaivukoneista, jotka on varusteltu erityisesti verkonrakennukseen sopiviksi. Erikoiskalustoomme kuuluu Vermerin täryaura ja maasaha. Kaivukaluston lisäksi Tekomolla on teiden alituksia varten tunkkauskalusto ja  ilmalinjojen purkukalusto.

+

Teiden alitukset tunkkaamalla

Teiden alituksia tunkkaamme myös erillispalveluna muille urakoitsijoille. Tunkkaus / myyräys sopii alle 25 metrin levyisten teiden alituksiin.

Myyräystarjousta varten tarvitsemme arvion alitusmetrien kokonaismäärästä, kartan tai tiedot kaivualueesta sekä aikataulusta.


Rakentaminen

Korjausrakentaminen ja toimitilamuutokset

Toteutamme vaativia toimitilamuutoksia ja korjausrakentamista. Palvelumme sisältää rakennustekniset työt, talotekniset työt sekä projektinjohdon. Räätälöimme tarpeisiinne sopivan kokonaisuuden.

Arvokiinteistöjen huoneistoremontit

Kaipaako kotisi uudistusta ja remonttia? Toteutamme remontin avaimet käteen -palveluna. Suunnittelussa huomioimme käyttötarpeesi, toiveesi, budjettisi ja aikataulusi. Lopputuloksena saat toimivan, viimeistellyn ja huolella toteutetun kokonaisuuden – kodin juuri sinulle.

Tekomo tarjoaa korjausrakentamista kokonaispalveluna.

Palvelumuotoilua kannattaa toteuttaa jo rakentamisvaiheessa. Palvelukonseptin uudistus mahdollistaa entistä toimivammat tilat.

Palvelumuotoilu

Palvelumuotoilu ja toiminnallinen suunnittelu

Tarjoamme palvelumuotoiluosaamista rakennushankkeisiin. Toimitilojen toiminnallisuus ja käytettävyys kannattaa miettiä jo ennen rakennusvaihetta. Tällöin tilat voidaan rakentaa huomioiden palvelujen toteutuksen yksityiskohdat. Palvelumuotoilun avulla parannetaan asiakkaiden palvelukokemusta ja asiakastyytyväisyyttä.

Voimme auttaa rakennusprojektissa:

  • käyttäjien ja asiakkaiden ottamisessa mukaan tilojen suunnitteluun
  • uusien palvelukonseptien kokeilemisessa eri kokeilumenetelmin
  • tilojen toiminnallisuuden testauksessa
  • käyttäjien tarpeiden keräämisessä ja niiden pohjalta toteutetussa suunnittelussa

Kiinnostuitteko palveluistamme?

Ota yhteyttä!